hAngol jelentkezés a BVSC sportóvodában

Nagyon örülök, hogy ennyien jelentkeztetek a hAngol foglalkozásokra. Mivel ilyen sokan összegyűltünk, két csoportra tudtuk szedni a kis csapatot.

Hétfőn a “nagyokkal”, szerdán, pedig a “kicsikkel” fogunk énekelve játszani 15:30-tól 16:00-ig Szeptember 7-től minden héten, lent az alagsorban, a logopédiai teremben. 

A foglalkozásoknak havi díja van, amit minden hónap 10.napjáig legyetek kedvesek átutalni nekem. Egy hónap 5000 Ft/fő, hiányzástól és adott hónap számaitól függetlenül. (ha betegség vagy más okból kifolyólag, miattam marad el az óra, akkor pótolni fogom vagy ha nem megoldható, akkor levonjuk a következő hónap díjából) 

Mivel a szeptembert később kezdjük és a foglalkozások, csak szeptember 7-én kezdődnek, így szeptemberre csak 4000 Ft-ot utaljatok. Ha valaki időközben nem szeretne tovább járni a foglalkozásokra, azt az utolsó befizetett hónap 20.napjáig tudja jelezni nekem. 

Az alábbi űrlapot legyetek kedvesek kitölteni a számlázási adataitokkal együtt és mindenkinek emailben fogom mindig küldeni a számlát.

Számlaszám: 12010453-01720184-00100002.
Kedvezményezett: Szolga-Tóth Melinda e.v.
Közlemény (példa): Szolga Benedek-hAngol-szeptember  

Bármi kérdésetek van, forduljatok hozzám bizalommal.

Nagyon köszönöm, és várom, hogy kezdjünk! 🙂